• Zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Alcmaria Victrix op het program, met een hoop geblesseerde ,
    vakantiegangers en geschorste spelers was het elftal stevig verjongt.
    Ondanks dat startte St Adelbert de wedstrijd geconcentreerd, het betere van het spel kwam van Adelbert
    kant. Zorgvuldig werden de tegenstanders getrakteerd op een gratis dagje duurlopen. De bal werd
    steeds goed in de ploeg gehouden waardoor de opbouw zorgvuldig verliep en er al meer kansen werden
    gecreƫerd.

In de 19e minuut was het raak een goede aanval over links kwam bij de Boet Aelbers terecht
    deze wist vanaf links de bal scherp en hard voor te zetten op de aanstormende Barry Tervoort. Barry
    plaatste de bal keurig in de rechter hoek van het doel 0-1. De verjongde rood zwarte brigade bleven
    goed combineren en gaven niets weg en gingen met een voorsprong de kleedkamer in.
    St Adelbert ging na de rust op de zelfde voet verder en gaf de defensie onder leiding van een sterk
    spelende Tico Tervoort niets weg ,maar wist ook niet te scoren tot de 83ste minuut.

Na een aantal gemene overtredingen van diverse gefrustreerde tegenstanders werd er een vrije trap
    gegeven net buiten de 16. Melvin Duine weet daar wel raad mee en ook met deze, met een fantastische
    krul bal plaatste hij de bal in de kruising 0-2.

Na een aantal wissels kwam zelfs een debutant tot score, Mathe Tervoort wist in de 89ste 0-3 minuut
    het net te vinden. In de allerlaatste minuut kwam er uiteindelijk nog 1-3 op het boord. De jonge ploeg
    hadden de punten op zak en konden voldaan naar Egmond terug reizen . Volgende week mag de Rood
    Zwarte brigade het opnemen tegen Sporting Krommenie.